LIGE NU:

AaB på bronzejagt

Det kan blive det tredie sæt medaljer

Får AaB point i søndagens afsluttende hjemmekamp mod OB, henter klubben medaljer for første gang siden mesterskabet i sæsonen 1998/1999.

I givet fald vil DM-bronzemedaljerne være det tredje sæt i klubbens historie, for udover mesterskaberne i 1999 og 1995 er det også blevet til bronze tilbage i henholdsvis 1969 og 1936.

Først skal AaB imidlertid forsøge at hente point mod et OB-mandskab, som man endnu ikke har formået at besejre i denne sæson.

Cheftræner Erik Hamrén og spillertruppen har sammen fordøjet skuffelsen over gårsdagens nederlag til FC Midtjylland.

- Vi ser frem mod kampen på søndag, og der skal ikke være tvivl om, at vi vil gøre alt for at få medaljer. Vi har haft et rigtig godt forår og en god sæson som helhed, så det vil være en dejlig oplevelse, men samtidig er der også stor forskel på at slutte på en tredje- eller en fjerdeplads, pointerer Erik Hamrén, der tror, at OB kommer til Aalborg med revanche i tankerne.

- Det bliver spændende at se, hvilket af de to hold der har mest energi. OB har tabt to kampe i træk og er gået fra en andenplads til en fjerdeplads, så de har også meget at spille for, understreger Erik Hamrén, der ikke tror på, at fynboernes pokalsucces og sikre plads i UEFA Cup'en får nogen betydning for kampen.

Den endelige trup udtages først efter træningen lørdag formiddag.