AaB sejrede i underholdende forestilling

Topholdet AaB fortsatte søndag sejrsstimen med en 3-2-sejr over Viborg på Aalborg Stadion. Det er femte sejr i træk for nordjyderne.

AaB's bronzevindere var søndag eftermiddag tæt på at få en lektion i, at en fodboldkamp varer 90 minutter. Hjemme mod Viborg bragte nordjyderne sig let foran med 3-0 på mål af Siyabonga Nomvethe, Jeppe Curth og Kasper Risgård, og det lignede en ny alvorlig afklapsning af Viborg, der har tabt de seneste seks udekampe.

Men AaB stoppede med at spille i anden halvleg, hvor Viborg meldte sig tilbage i kampen med to scoringer af Luiz Carlos på straffe og Christian Muomaife. Havde Thomas Fransen været lidt mere heldig med et kanonskud, der traf opstanderen havde gæsterne også stjålet det ene point.

Men AaB holdt skansen og har nu efter en skidt sæsonstart hentet fem sejre i træk. Viborg må med nederlaget belave sig på, at denne sæson bliver en kamp for overlevelse.