AaB tabte kampen om førstepladsen

Med kun tre spillerunder tilbage af grundspillet i ishockeyligaen generobrede Rødovre Mighty Bulls førstepladsen via en dramatisk sejr i topopgøret mod AaB.

Ishockeyspillerne fra Rødovre Mighty Bulls tog tirsdag aften et vigtigt skridt i bestræbelserne på at sikre sig førstepladsen i grundspillet i AL-Bank Ligaen. I topopgøret i Rødovre vandt hjemmeholdet med 3-1 over AaB Ishockey i en kamp, hvor alle målene blev scoret i sidste halvdel af tredje og sidste periode.

Efter 50 minutters spil var stillingen fortsat 0-0, men så bragte Brad Rooney AaB foran med 1-0. Det fik Rødovre til at vågne op. AaB-føringen holdt kun en minut, og tre minutter før tid bragte Ronnie Thomassen Rødovre i front, inden sejren blev slået fast med få sekunder igen.

Dermed generobrede Rødovre Mighty Bulls førstepladsen i AL-Bank Ligaen og har med tre spillerunder igen to point ned til Herning Blue Fox på andenpladsen.

AaB Ishockey ville med en sejr fortsat have haft gode muligheder for at vinde grundspillet, men er nu syv point efter Rødovre, men har dog en kamp til gode.

I tirsdagens anden kamp vandt Nordsjælland Cobras 6-5 efter forlænget spilletid Odense Bulldog