LIGE NU:

AaB tager afsked med Ehlers

AaB Ishockey skal have ny cheftræner allerede til den kommende sæson, da cheftræner Heinz Ehlers har ønsket at blive løst fra sine kontraktlige forpligtelser. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Heinz Ehlers, der havde et år tilbage af sin kontrakt med AaB, fortsætter således trænerkarrieren i spidsen for EHC Biel i Schweiz, hvor den tidligere danske landsholdsspiller også optrådte som aktiv.

- Vi fik i sidste uge en henvendelse fra Schweiz, og da Heinz gerne ville afsted, var der ingen grund til at forsøge at stå ham i vejen, siger AaB's sportsdirektør Ole Nielsen.

- Selvfølgelig skulle vi have en økonomisk kompensation på plads med EHC Biel, men da dette også er blevet opfyldt, har vi nu indledt jagten på en ny cheftræner, fortæller Ole Nielsen.

Efter først som spiller og siden som cheftræner at have ført AaB i DM-finalen fire sæsoner i træk, så er Heinz Ehlers altså nu fortid i klubben.

- Det er selvfølgelig vemodigt at forlade AaB, som har givet mig meget, konstaterer Heinz Ehlers.

- Med tilbuddet fra Schweiz følte jeg imidlertid, at det var en chance, som jeg måtte forfølge, hvorfor jeg selvsagt er taknemmelig for, at AaB og EHC Biel har fundet sammen om betingelserne, siger Heinz Ehlers.