Foto: Robert Bedsted

AaB-træner forventer vanskelig hjemmekamp mod Randers

Lars Søndergaard anser Randers FC, som et af topholdene i Superligaen, så hjemmekampen mod kronjyderne søndag, bliver en svær opgave.

Med i alt 8 mål har AaB i de sidste to runder formået at samle sig seks point, og kæmpe sig op på en andenplads i tabellen.

Søndag er det så Randers FC, der gerne skal have en lignende behandling, når kampen bliver fløjtet i gang pp Aalborg Stadion klokken 13.30.

Hvis det skal lykkes, skal de forhenværende danmarksmestre arbejde hårdt, vurderer cheftræner Lars Søndergaard.

- Randers har efterhånden udviklet sig til at høre til i Alka Superligaens bedste halvdel, og i de seneste par sæsoner har man formået at blive mere spilstyrende end tidligere.

- De skuffede i sidste weekend mod Viborg, men vi forventer at møde et kompakt Randers-hold, der bliver svære at åbne op, siger Lars Søndergaard og fortsætter.

- Derfor vil kampen givetvis i perioder kræve tålmodighed fra vores side, men omvendt agter vi også at fortsætte med den aggressivitet, som var en del af fundamentet for den flotte præstation mod OB, hvor vi spillede med stor bevægelse, tempo og sikkerhed, og samtidig gjorde indsatsen helstøbt med hårdt defensivt arbejde.

Lars Søndergaard har lørdag udtaget 18 spillere til truppen mod Randers FC, som du kan se i faktaboksen til højre.

AaB's trup mod Randers FC

1 Nicolai Larsen
2 Patrick Kristensen
4 Jakob Blåbjerg
5 Kenneth Emil Petersen
6 Jukka Raitala
7 Thomas Enevoldsen
8 Rasmus Würtz
10 Rasmus Jönsson
11 Nicklas Helenius
14 Andreas Blomqvist
20 Henrik Dalsgaard
21 Kasper Risgård
22 Carsten Christensen
23 Nicolaj Thomsen
25 Frederik Børsting
30 Andreas Bruhn
32 Kasper Pedersen
33 Lukas Spalvis