LIGE NU:

AaB under tidspres

SAS Liga-klubben AaB står uden målmand tre uger inden sæsonstart, og det kan knibe med at finde en afløser for Jimmy Nielsen, inden holdet skal spille Toto Cup.

Fodboldklubben AaB kan risikere at stå uden målmand, når træningen frem mod næste sæson indledes den 26. juni. Med mandagens salg af den rutinerede sidste skanse Jimmy Nielsen til Leicester City i den næstbedste engelske række, har klubben nu under tre uger til at finde en afløser.

Klubbens sportsdirektør Lynge Jacobsen erkender, at det er et ubelejligt tidspunkt.

- Loyale spillere skal du behandle ordentligt. Og det har hele tiden været mit håb, at det skulle lykkedes for Jimmi at blive solgt. Det har så ikke været mit håb, at det skulle ske i en situation, hvor vi har mindre tid, end vi nogensinde har haft. For det første er sommer et dårligere tidspunkt at hente
spillere på end vinter. Og så kommer det lidt sent i perioden oven i købet, siger Lynge Jacobsen, der via bronzemedaljerne i SAS Ligaen tilmed må se sit hold spille Toto Cup allerede den 7-8. juli.

Selvom sidste sæsons bronzevindere har hentet U-21
landsholdsmålmanden Kenneth Stenild Nielsen hjem efter en lejeaftale i 2. divisionsklubben FC Hjørring, er han ikke udset som Jimmy Nielsens afløser. Han skal agere reservemålmand, efter at den hidtidige substitut Casper Jacobsen forlod klubben efter kontraktudløb for at spille for den islandske klub Breidablik.

En erstatning for Jimmy Nielsen med 398 førsteholdskampe har førsteprioritet i AaBs ageren på transfermarkedet.

- Det skal være så hurtigt som muligt. Jeg ville helst have, at det var i går. Og i hvert fald, når vi starter træningen, må og skal det være på plads, siger AaBs sportsdirektør Lynge Jacobsen.