AaB vandt 2-1

AaB vandt fredag aften 2-1-sejr over SønderjyskE, takket være to mål af Thomas Enevoldsen.

SønderjyskE havde en revanche til gode, da AaB med sønderjydernes tidligere træner, Lars Søndergaard, kom på besøg i Haderslev. Sidst de to hold mødtes i Aalborg, vandt hjemmeholdet med hele 5-0.

Før kampen lå holdene side om side i tabellen med 22 point hver. En sejr ville for det vindende mandskab betyde, at man overhalede Brøndby og rykkede op på tredjepladsen, skriver bold.dk.

Med fem minutter til pausen scorede Thomas Enevoldsen til 1-0.

Og det var stillingen ved halvleg, men efter en times spil udlignede SønderjyskEs Pierre Kanstrup til 1-1.

Det var dog ikke længe, hjemmeholdet fik til at juble over udligningen. Mindre end et minut senere lå bolden i nettet i den anden ende. Jakob Blåbjerg blev sendt mod baglinjen i venstresiden. Derfra slog han bolden ind til Thomas Enevoldsen, der headede bolden i mål, skriver bold.dk.

AaB kørte sejren hjem og tog de tre point. Sejren bringer AaB op på tredjepladsen i Superligaen, mens SønderjyskE fortsat er nummer fem.