LIGE NU:

AaB vil bryde kedelig tendens

Inklusive Viasat Cup-finalen i sommeren 2006, så har AaB ikke formået at besejre FC Nordsjælland på Aalborg Stadion i de seneste fire indbyrdes opgør. Denne tendens håber cheftræner Erik Hamréns udvalgte at lave om på onsdag aften.

Den forgangne weekends sejr over FC København kastede dog hele fire karantæner af sig til henholdsvis Rasmus Würtz, Martin Pedersen, Allan Olesen og Siyabonga Nomvethe, men det får ikke Erik Hamrén til at ryste på hånden.

- Der vil altid komme karantæner mod slutningen af en sæson, men det er selvfølgelig en større udfordring, når der kommer fire på én gang. Vi har dog ikke ondt af os selv. Sådan er tingene bare, og vi forsøger selvfølgelig at få det bedste ud af situationen, understreger Erik Hamrén.

Kampen er særdeles vigtig for AaB. En sejr vil nemlig så godt som sikre fjerdepladsen og dermed billet til Royal League. Tre point er også vigtige for at holde trit med OB og FC Midtjylland i kampen om sølv og bronzemedaljerne.

- Man kan ikke sige, at det er nu, vores bredde skal vise sig, for det har den gjort hele sæsonen. De spillere der ikke er med på holdet har stadig en stor andel i, at det går godt, fordi de er med til at levere et højt niveau og høj intensitet til træningen, hvilket betyder rigtig meget, siger Erik Hamrén.

Erik Hamrén giver comeback i truppen til Jón Rói Jacobsen, Jens-Kristian Sørensen og Thomas Kortegaard.

Dermed ser truppen mod FC Nordsjælland således ud:

1. Jimmy Nielsen, 2. Michael Jakobsen, 4. Danny Califf, 5. Jón Rói Jacobsen, 7. Mattias Lindstróm, 8. Fredrik Winsnes, 10. Rade Prica, 14. Jeppe Curth, 19. Suni Olsen, 21. Kasper Risgård, 23. Thomas Enevoldsen, 24. Jens-Kristian Sørensen, 27. Patrick Kristensen, 28. Casper Jacobsen, 29. José Mota og 36. Thomas Kortegaard.

Som nævnt har Rasmus Würtz, Siyabonga Nomvethe, Allan Olesen og Martin Pedersen alle karantæne, mens Thomas Augustinussen, Simon Bræmer og Ronnie Schwartz er på skadeslisten.