LIGE NU:

AaB vil fortsætte flot FCK-stime

Nordjyderne håber på den fjerde hjemmesejr i streg over FCK.

AaB's hjemmebanestatistik mod vicemestrene fra FCK er god. I de seneste tre opgør er det nemlig blevet til ni nordjyske point, og søndag har de muligheden for at pynte den flotte statistik yderligere.

- Vi er meget opsatte på at slutte et fantastisk 2014 med endnu en stærk præstation foran vores hjemmepublikum, konstaterer Kent Nielsen.

- FC København må stadig betragtes som den største klub i Danmark, og man har igen fået sammensat en lovende trup, hvor de fleste spillere har et meget højt topniveau med individuelle og kampafgørende færdigheder.

AaB kommer til kampen med selvtillid i bagagen, efter at det torsdag lykkedes nordjyderne at revanchere det 6-0 nederlag Steaua Buakarest påførte AaB i den første kamp i Europa League-gruppespillet. På hjemmebane blev det nemlig til en flot 1-0 sejr, og AaB kan nu selv afgøre om holdet går videre til 1/16-finalen.

FCK derimod tabte derimod 2-1 mod HJK Helsinki og har misset chancen for avancement.

- Jeg har set FCK's kamp i torsdags mod HJK Helsinki, og deres anden halvleg er langt bedre, end jeg ellers havde set det beskrevet flere steder, og under normale omstændigheder vinder FCK sådan et opgør med et par mål, mener Kent Nielsen.

- For vores vedkommende handler det om at mønstre kompakthed, ligesom vores presspil skal fungere optimalt. I vores seneste kampe mod FCK er vi lykkedes med at spille hurtigt med få berøringer og med masser af kvalitet, hvilket igen bliver nøglen for os offensivt, påpeger Kent Nielsen.