AaB vil fortsætte pointhøsten

Foto: Robert Bedsted

AaB har sat fire point ind på kontoen efter sæsonens første to kampe. Mandag møder de FC Nordsjælland, og her håber de at fortsætte den gode stime.

AaB sejrede i sidste Superliga-runde 1-0 på udebane i lokalopgøret mod Hobro. Målet blev sat ind af Kasper Risgård i de døende sekunder og afgjorde en kamp, AaB i lange perioder havde domineret.

Tirsdag aften indkasserede nordjyderne dog et nederlag, da de mødte Hamburg SV i en opvisningskamp. Kampen endte 4-1 til de tyske modstandere og AaB's eneste mål blev sat ind af tilbagevendte Lukas Spalvis.

Mandag er det så FC Nordsjælland, der er modstanderen i Farum.

- I Superligaen er det vigtigt at have sund respekt for alle modstandere, og selvom vi har fået en udmærket indledning på sæsonen, er det kun et her-og-nu billede, der hurtigt kan ændre sig, om end vi naturligvis gerne vil fortsætte vores resultatmæssige momentum, udtaler cheftræner Lars Søndergaard

- Det bliver helt sikkert en svær kamp der venter os, også set i lyset af, at FC Nordsjælland ikke har fået den ønskede start på sæsonen, så de vil gøre alt for at få en sejr, og det skal vi være klar på. Og vi skal være mere klar end vi var tirsdag aften overfor det pres der kom fra Hamborg. I den kamp blev vi advaret om, at man skal være 100 procent på fra første fløjt i alle kampe, lyder det fra cheftræneren.

Kampen bliver fløjtet i gang mandag klokken 19.

AaB-truppen mod FC Nordsjælland

1. Nicolai Larsen
2. Patrick Kristensen
4. Jakob Blåbjerg
5. Kenneth Emil Petersen
6. Jukka Raitala
7. Thomas Enevoldsen
8. Rasmus Würtz
9. Thomas Augustinussen
10. Rasmus Jönsson
11. Nicklas Helenius
20. Henrik Dalsgaard
21. Kasper Risgaard
22. Carsten Christensen
23. Nicolaj Thomsen
25. Frederik Børsting
27. Oliver Abildgaard
30. Andreas Bruhn
33. Lukas Spalvis

Skadeslisten består af Jakob Ahlmann, Mathias Thrane og Kasper Pedersen.

Forsiden lige nu