AaB vil købe spillere

Indtil videre har AaB ikke været meget for at bruge penge på forstærkninger, men en nuværende placering på sidstepladsen i Superligaen har ændret på planerne for januars transfervindue. Det skriver sporten.tv2.dk

- Planen er at forstærke truppen, men jeg har ikke nogen detaljer i det, men vi skal jo forsøge at få truppen forstærket, siger Lynge Jakobsen til sporten.tv2.dk.
 
Tidligere var udmeldingen ellers, at der skulle penge ind, før der kunne spenderes. Men frygten for en katastrofal nedrykning får nu den besindige nordjyde til at handle.
- Det er ændret, det var min udmelding for tid tilbage, men med den situation vi har i ligaen lige nu, så kommer vi til at bruge flere penge, end vi får ind, siger Jakobsen.
 
Selvom vi endnu ikke er gået ind i januar, så er AaB-direktøren i fuld gang med at finde forstærkninger til AaB-truppen. Hvilket prisleje forstærkningerne ligger i, vil han dog ikke ud med.
- Når vi finder de spillere vi skal have så må vi kigge på prisen. Så der er ikke afsat et bestemt beløb, der er heller ikke afsat antal spillere, siger Lynge Jakobsen.

Forsiden lige nu