AaB vinder stort over SønderjyskE

Søndag eftermiddag tog AaB imod SønderjyskE på Nordjyske Arena, og kampen endte med en storsejr til AaB på 5-0.

Det var en målrig kamp for AaB, da de søndag eftermiddag mødte SønderjyskE på hjemmebane. Der gik ikke mere end 4 minutter fra startfløjtet før Lukas Spalvis bragte AaB på måltavlen. Efter 16 minutter scorede Nicolaj Thomsen og bragte AaB foran med 2-0, som var stillingen efter 1. halvleg.

I 2. halvleg scorede Thomas Enevoldsen til 3-0, og fem minutter efter lykkedes det igen Lukas Spalvis at score, så stillingen blev 4-0. Kampens sidste mål til 5-0 blev scoret af Frederik Børsting, og hermed sikrede AaB sig tre point i den 11. runde i Superligaen.

AaB ligger nu som nummer fem i Superligaen med 16 point, og kun to point op til SønderjyskE og FC København. AaB's næste kamp i Superligaen er d. 19. oktober på udebane mod Esbjerg fB.