AaB'er: Ny tju bang-kamp mod Randers

Foto: Allan Storkborg

Mandag aften søger AaB revanche på udebane mod Randers FC. Et opgør hvor Henrik Dalsgaard forventer underholdning og mål.

AaB's stærke højreback Henrik Dalsgaard forventer en intens og medrivende kamp mod Randers FC mandag aften.

- Vi vil gøre alt hvad vi kan for at hente en sejr og hænge på i toppen, for så tæt som ligaen er, gælder det om at hente alle de point man kan. Alt i alt tror jeg tror det bliver en rigtig tju bang-kamp med masser af underholdning og mål, siger Henrik Dalsgaard til AaB's hjemmeside.

Og AaB-truppen er helt klar til opgøret.

- Der er rigtig god stemning i truppen for tiden, vi har knald på til træningerne, og der er stadig er kamp om pladserne selvom vi har spillet med næsten samme hold i en del kampe nu. Så der er godt humør inden kampen på mandag, siger Dalsgaard, der gerne vil dukke kronjyderne efter AaB senest tabte 3-2 på AutoC Park i slutningen af september.

Henrik Dalsgaard håber desuden, at AaB-fansene igen viser sin store støtte i Randers, så de sidste procenter findes frem.

- Et sted som Randers kan man virkelig høre vores fans, de giver god lyd fra sig, og der var rigtig mange mødt op senest. Det er fedt at have den opbakning på udebane, for det gør at man finder de sidste procenter frem. Selvom det lyder som en kliché, så er den god nok. Det er trods alt ikke for sjov, at vi er så gode på hjemmebane, det er fordi vi får god støtte, siger Henrik Dalsgaard til klubbens hjemmeside.

Forsiden lige nu