AaB's 10 mand slår OB efter vanvittigt drama

Efter en dramatisk anden halvleg vandt AaB 4-3 i en kamp, der havde alt. Syv mål, et rødt kort og straffespark.

Der var drama for alle pengene, da AaB søndag aften gæstede OB og Tre-For Park.

Specielt anden halvleg fik de 7621 tilskuere op af sæderne, og de fik spænding til det sidste i nordjydernes 4-3-sejr over fynboerne.

Kenneth Emil Petersen afgjorde kampen fem minutter før tid, på trods af, at holdkammeraten Rasmus Würtz kort inde i anden halvleg var blevet vist ud. Gæsterne var dermed en mand i undertal i næsten halvdelen af kampen.

AaB førte 2-1 ved pausen, men kort inde i anden halvleg udlignede Marcus Pedersen, efter Espen Ruud havde slået bolden ind i boksen fra en tydelig offside-position.

Minuttet efter blev Rasmus Würtz så udvist efter en stempling på Michael Silberbauer.

Med kun 10 mand på banen fik AaB dog scoret igen. Det var Nicklas Helenius, der kom fri fra Daniel Høegh og bankede bolden op i målhjørnet. Kort tid efter stod Helenius selv i vejen for en 4-2-scoring.

Igen måtte nordjyderne dog se OB udligne. Denne gang på et straffespark efter 70 minutter begået mod Bashkim Kadrii og eksekveret af Espen Ruud.

Men efter hjørnespark kort før tid fik Kenneth Emil Petersen skrabet bolden i kassen til en 4-3-føring.

AaB endte altså med at vinde 4-3 i et vanvittigt drama, og nordjyderne er dermed nu kun tre point efter Randers, der ligger på tredjepladsen.