AaBs europæiske eventyr slut

Holdet tabte med 1-2 til Michael Laudrups spanske klub Getafe

Torsdag aften kl. 22.35 sluttede AaBs europæiske eventyr , da Superligaens tophold på hjemmebanen i Aalborg tabte med 1-2 til Getafe, der ligger nummer fire i den bedste spanske fodboldrække.

AaB kom bagud med 0-1 efter et kvarters spil, da forsvaret ikke fik clearet et indlæg fra højre side. AaB fik dog hurtigt rystet scoringen af sig og overtog spillet i resten af halvlegen - uden at det dog blev til helt åbne chancer.

I 2. halvleg fik AaB ikke ordentlig fat i spillet mod de boldsikre spaniere, som midt i halvlegen scorede til 0-2. Mod kampens slutning fik Rade Prica reduceret til 1-2 på et flot hovedstød efter oplæg fra Nomwethe, og i det sidste minut af overtiden var AaB meget tæt på at udligne under et gigantisk klumpspil - men mere blev det ikke til.