Foto: Michael Schmidt Thomsen (Arkiv)

AaB's unge indskifter: Kongefølelse at score sejrsmålet

Andreas Bruhn blev skiftet ind 20 minutter før tid og sikrede AaB en 1-0-sejr over Esbjerg i overtiden.

Den teoretiske drøm om europæisk fodbold i Aalborg i næste sæson lever stadig, efter AaB tirsdag aften slog Esbjerg med 1-0 efter en overtidsscoring af 21-årige Andreas Bruhn.

Den unge AaB'er blev skiftet ind midt i anden halvleg, og to minutter inde i tillægstiden blev han spillet fri af Anders K. Jacobsen og sparkede sikkert sejrsmålet i kassen med en hård, flad afslutning.

- Det var en kongefølelse at score. Da bolden kom på tværs, nåede jeg lige at tænke "fuck". Men så nåede jeg at tænke over, at den skulle klaskes ind, og det blev den heldigvis, siger matchvinderen Andreas Bruhn.

- Det var så dejligt at få scoret igen. Mit forår har været lidt op og ned, så det var bare dejligt at komme ind og få lavet en kasse.

- Det giver selvfølgelig et selvtillidsboost til hele holdet. Vi har knoklet meget de sidste par kampe, så det var godt at få en sejr. Nu skal vi bare have seks point i de sidste to runder, siger Anders Bruhn

Træner Kent Nielsen var meget tilfreds med sin indhopper, men han havde alligevel mest ros til overs for Anders K. Jacobsen, der fik vristet sig fri fra Mohammed Fellah og derefter spillede Bruhn helt fri.

- Det er altid godt at få scoret, men skal vi ikke sige, at målet var AK's (Anders K. Jacobsen, red.)? Det var en fabelagtig og kraftfuld måde, han fik sig slidt fri på, selv om der blev lavet tre frispark på ham inden, siger Kent Nielsen.

- Det lignede 0-0 i anden halvleg. I første halvleg lå det lige om hjørnet for os, men i løbet af de sidste 45 minutter lignede det en nullert. Jeg synes dog, det var fortjent, at vi alligevel vandt.

AaB har med to runder tilbage seks point op til Randers på fjerdepladsen.

- Ligegyldigt hvor vi ender, smager det bare bedre, hvis vi får sluttet ordentligt af. Vi skulle op og vise, hvad vi savnede mod FC København, og det gjorde vi. Der var klar fremgang, siger Kent Nielsen.

AaB har i de sidste to spillerunder henholdsvis Silkeborg ude og FC Nordsjælland hjemme.