LIGE NU:

Aalborg BK i semifinalen

Basketballklubben Aalborg BK spiller onsdag aften sin første semifinale i mændenes pokalturnering mod Team Fog Næstved. Det er en kæmpe overraskelse, at Aalborg BK er nået så langt i turneringen.

Sæsonens positive overraskelse
Når basketballherrernes pokalsemifinaler løber af stablen, er det med deltagelse af Aalborg BK, der til daglig spiller i landets næstbedste række.
Første divisionsholdet Aalborg BK har været sæsonens helt store og positive overraskelse i mændenes pokalturnering.

Mange gode skalpe
Først eliminerede de nordjyske gutter sidste sæsons bronzevindere fra BK Amager i ottendedelsfinalen. Derefter var det Hørsholm 79ers, der stod for skud i kvartfinalen. Sidstnævnte blev ekspederet ud af pokalturneringen på en trepointsscoring af Christian Thomsen med blot 2,9 sekunder igen. En scoring der gav nordjyderne en sejr på 71-70.

Bedste i næstbedste række
Aalborg BK ligger i øjeblikket nummer ét i første division, og i semifinalen venter Canal Digital Ligaens øjeblikkelige nummer fire fra Team Fog Næstved.
Om sydsjællænderne har lært af BK Amagers og 79ers nederlag til Aalborg eller om nordjyderne fortsætter den vanvittige pokalbølge får vi svar på i aften onsdag den 10. december, når de to mandskaber duellerer i Næstved.

Retur i Aalborg d. 15.
Kampen er første opgør i semifinaleserien, der spilles bedst af to kampe. Returkampen finder sted i Aalborg den 15. december.

Den anden semifinale
I den anden semifinale står kampen mellem danmarksmestrene fra Bakken Bears og Randers Cimbria.