Aalborg DH reddet

Træner Allan Heine kan se frem til endnu en sæson i kvindernes håndboldliga med Aalborg DH. Foto: Daniel Mikkelsen

Håndboldklubben Aalborg DH har lavet en aftale med sine kreditorer om en rekonstruktion, så nu er klubben reddet. OPDATERET 15.45

Aalborg DH har i skifteretten mandag lavet en aftale med sine kreditorer om en rekonstruktion af selskabet. Dermed er Aalborg DH reddet i kvindernes håndboldliga.

Klubben har i en længere periode kæmpet for at betale en større gæld til SKAT og en række andre kreditorer. Et flertal af kreditorerne har ved skifteretten nu accepteret en økonomisk løsning, hvor de sænker deres tilgodehavende ved Aalborg DH.

- Det tilgodehavende, som vi står overfor nu, de penge skal jeg nok finde, siger Aalborg DHs bestyrelsesformand Bjarne Brath til TV2/Nord.

Bjarne Brath vil ikke oplyse, hvor mange penge det handler om.

Før beslutningen er endegyldig, skal skifteretten dog stadfæste den aftale, som Aalborg DH har indgået med kreditorerne. Det anses som en formalitet.

- Vi har kæmpet med det her i næsten et år nu, så det her er kulminationen af mange mange timers arbejde for at redde Aalborg DH, og det ser nu ud til at lykkes. Nu mangler vi stadfæstningen, men når den kommer, så er det lykkedes. Jeg har haft det rimeligt hårdt, og jeg synes at alle omkring klubben har ydet en kæmpe indsats, siger administrerende direktør Lars Steffensen.

Aalborg DH har nu fire uger til at finde pengene til kreditorerne.

Rent sportsligt betyder rekonstruktionen, at Aalborg DH starter den næste sæson med minus to point i forhold til de andre hold i ligaen.

Forsiden lige nu