Aalborg DH skal kvalificere sig til CL

Aalborg DH står foran en kvalifikationsrunde for at komme med i årets første puljespil i kvindernes Champions League. Det ser meget svært og krævende ud på papiret.

Den 28. og 29. juni trækkes der lod til de første tre omgange af dette års Champions League.

Aalborg DH er seedet i første seedningslag til det kvalificerende puljespil. Puljespillet kommer sandsynligvis til at foregå i Aalborg den sidste weekend i september, men det er endnu usikkert.

Det kvalificerende puljespil er tre kampe på tre dage og én af Aalborg DH?s modstandere kan meget vel blive enten Champions League semifinalisterne fra Györ i Ungarn, EHF-Cup finalisterne fra Byåsen i Norge, Zaporoshye fra Ukraine eller Sagunto fra Spanien.

Under alle omstændigheder bliver det en hård belastning for Aalborg DH?s trup. Kun vinderen af puljen går videre til det næste puljespil i Champions League.

Her er 12 hold kvalificeret, blandt dem, Viborg og Slagelse. De spiller i 4 hold á 4 puljer, hvor de to bedste i hver pulje så kvalificerer sig til endnu et puljespil, hvor de 8 bedste spiller i 2 puljer. Her går de to bedste i hver pulje til semfinalerne.

Alt i alt en væsentlig forøgelse af kampantallet i Champions League, hvis man vil gå hele vejen og vinde pokalen.

Forsiden lige nu