LIGE NU:

Aalborg DH skriver med to spillere og tilknytter en målmandstræner

Håndboldspillerne Siri Seglem og Adrienn Bognár skriver kontrakt med Aalborg DH. Samtidig har klubben tilknyttet Søren Pedersen som målmandstræner.  

Siri Seglem har været en fast bestanddel af Aalborg DH de sidste to sæsoner og har i sin tid i klubben udviklet sig til en stor profil i ligaen. Med sine 136 mål i sidste sæson og en fast plads i forsvaret har vi sikret os en spiller med et højt internationalt niveau.

Allan Heine udtaler:
-  At Siri har valgt at forlænge med klubben i tre år, er et kæmpe skulderklap til det arbejde vi laver i det daglige. Hun er både på og uden for banen en lederfigur, som har en meget vigtig position på holdet. Siri har i sin tid i Aalborg udviklet sig til en mere komplet håndboldspiller - i begge ender tager hun naturligt playmakerrollen på sig og udstråler en autoritet som hjælper alle talenterne i en positiv retning. At Siri har forlænget er intet mindre end fantastisk.

Siri er imidlertid gravid og vil derfor ikke være til rådighed for klubben i denne sæson.

Derfor har klubben skrevet kontrakt med Adrienn Bognár. 
Adrienn har spillet seks år i Norge for Levanger. Hun er en klassisk playmaker, som har store kompetencer i at gøre sine holdkammerater gode og sætte tempo i angrebsspillet.

Søren Pedersen, tidligere Aalborg Håndbold, bliver ny målmandstræner i klubben.

Lars Steffensen udtaler:
- Det er for os afgørende, at vi på alle områder er helt i dybden i vores træning. I Aalborg DH træner vi vore spillere til alle facetter af det game, der er i ligaen. På målmandsposten har vi nu input og sparring fra erfarne Søren Pedersen der gør, at vi får et endnu bedre bevogtet mål. Han er på sit felt en stor styrkelse af trænerstaben.