Aalborg DH tabte og missede slutspilsplads

Foto: TV2/NORD (Arkiv)

Aalborg DH kunne som forventet ikke stille noget op mod [size=2]Tvis/Holstebro og tabte 34-28 i lørdagens kamp.  [/size]

Nordjyderne var på forhånd spået en svær kamp imod ligaens nummer to fra Team Tvis Holstebro, og det blev også tilfældet.
Aalborg DH formåede at følge trop med vestjtderne indtil starten af anden halvleg, hvor Team Tvis Holstebro hurtigt kom foran med fem mål efter kun at have ført med 17-16 ved pausen. Herefter kom Aalborg DH aldrig tilbage i kampen. Aalborg DH tabte 34-28.

For at nå slutspillet skulle Aalborg DH bruge en sejr i dag, og samtidig håbe på, at HC Odense slog FIF. Ingen af delene lykkedes dog, og Alborg DH må igen i år se i øjnene at nedrykningsspil bliver en realitet.

- Jeg er selvfølgelig skuffet over, at vi ikke har nået vores målsætning om at komme i slutspillet, siger cheftræner Allan Heine, der dog er tilfreds med spillernes indsats på banen imod Team Tvis Holstrebro.

Det er andet år i træk at Aalborg DH glipper en plads i slutspillet.

I TV2/Nords udsendelse i morgen kl 19.30 kommenterer direktør i Aalborg DH Lars Steffensen på den manglende slutspilsplads.

Forsiden lige nu