LIGE NU:

Aalborg DH truet af konkurs

Aalborg DH er i fare for at gå konkurs. Det erfarer TV2Nord. Hvis ikke klubben finder 2,6 millioner kroner inden fredag, så er der ikke længere noget, der hedder Aalborg DH.

Efter træningen tirsdag aften fik spillere og personale i Aalborg DH besked på at gå 50 % ned i løn resten af sæsonen. Det er ifølge TV2/Nords oplysninger et af de tiltag, som skal være med til at redde klubben.

- Jeg synes, at det er rigtig mange penge. Det kan blive problematisk for nogen. Også for mig. Vi har jo bil, husleje og faste udgifter, og hvis vi skal skære 50 procent væk, så mangler pengene jo et sted, siger Iben Due til TV2/Nord.

Selv hvis spillere og personale siger ja til lønnedgangen, så er klubben ikke nødvendigvis reddet. I alt mangler der 2,6 millioner kroner til at nå i mål med indeværende sæson. Det ser altså mere sort ud med økonomien end klubben hidtil har givet udtryk for.

- Det kommer ikke som et chok for mig. Jeg havde frygtet det, men også håbet, at det var rigtigt, de ting som vi havde fået at vide af klubben, siger Sabine Pedersen til TV2/Nord.

Spillerne skal senest i morgen beslutte, om de vil gå ned i løn.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Lars Steffensen, der er direktør i Aalborg DH eller bestyrelsesformand og klubejer Bjarne Brath.