SENESTE NYT:

Aalborg får millionbeviling

Kommunen får 7,7 millioner til at forbedre trafiksikkerheden.

7,7 millioner kroner. Så meget er Aalborg Kommune blevet bevilget til at forbedre trafiksikkerheden for trafikanter i kommunen. Regionens største kommune er nemlig blevet udvalgt som den ene af to trafiksikkerhedsbyer i 2014.

Der er blevet udpeget trafiksikkerhedsbyer siden 2011 hvor Herning og Gladsaxe fik fingrene i de 20 millioner, der er afsat til projektet hvert år. Aalborg bliver modsat en af de, indtil videre, sidste trafiksikkerhedsbyer. Puljen er nemlig udtømt og Esbjerg får sammen med Aalborg fornøjelsen af at bruge puljens sidste midler.

- Det er super positivt, at Aalborg Kommune er fremme i skoene og søger de her midler. Og at de så bliver påskønnet den, så de kan føre deres ideer ud i livet er jo bare endnu bedre, fortæller Rasmus Prehn, der er Socialdemokraternes trafikordfører, og som var med til at udpege Aalborg og Esbjerg Kommuner.

Midlerne skal ifølge Vejdirektoratets ansøgningsmateriale bruges til at: "planlægge nye og innovative trafiksikkerhedsmæssige indsatser, der bidrager til at reducere antallet af dræbte og tilskadekomne i trafikken. Indsatsen skal være helhedsorienteret og på tværs af strukturer i samarbejde med bl.a. politi, regionale vejcentre og andre centrale aktører. Årets trafiksikkerhedsby skal bidrage til at give ny viden og erfaringer til andre kommuners arbejde med at fremme trafiksikkerheden"

Sæby Bakker6

S står fast: Der er ikke behov for en ny vej til Sæby Bakker

Bedrageri

Kvinde spillede ulovligt i arbejdstiden for millioner

100820 Retten i Aalborg

Stjal bloklys, kondomer og penge: 38-årig tiltalt for to røverier samme dag

25_seconds

play Lun efterårsdag ender med solskin mange steder

Sæby Bakker6

S står fast: Der er ikke behov for en ny vej til Sæby Bakker

Bedrageri

Kvinde spillede ulovligt i arbejdstiden for millioner

Til forsiden

Til forsiden