LIGE NU:

Aalborg-forskere skal lave verdens bedste badmintonketsjer

En Ph. D-forsker ved Aalborg Universitet begynder onsdag på et revolutionerende projekt, der gerne skal betyde en fremtidig produktion af verdens bedste badmintonketsjere her i Nordjylland

Bag det ambitiøse projekt står den amerikansk/kinesiske forsker Maxine Kwan, Active Sportswear og Aalborg Universitet.

Udviklingen af verdens bedste badmintonketsjer har længe været en ønskedrøm for Brønderslev-virksomheden Active Sportswear A/S, der står bag Danmarks største badmintonmærke FORZA.

- Lige siden vi etablerede FORZA i 1990 har vi været drevet af lysten til konstant at forbedre vores produkter. Med samarbejdet med Maxine Kwan og AAU forventer vi at kunne frembringe endnu bedre produkter til badmintonspilleren, udtaler Mark Christiansen, direktør, FORZA.

Projektet realiseres på baggrund af et tæt samarbejde mellem FORZA, der betaler en tredjedel af projektmidlerne og Aalborg Universitet Centre for Human Appliances and Technology (CHAT).

CHAT har til opgave at få erhvervslivet og forskningen forenet og projektet, der påbegyndes klokken 10 onsdag den 20. juni i Tritonhallerne i Aalborg, er et godt eksempel på, hvad der kan igangsættes når erhvervslivet inddrages i forskningen.

- I CHAT tilbyder vi traditionelle, små og mellemstore virksomheder hjælp til at kunne deltage i den innovative udvikling. Gennem opbygning af fællesprojekter kan selv helt små virksomheder indgå i forsknings- og udviklingsprojekter, fortæller Hans Jørgen Brodersen, centerleder, CHAT.

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

PH 070521 Tvang i psykiatrien Still

play Marina var psykiatrisk patient: - Tvang reddede mit liv

Teststeder

play Kolossale køer ved teststeder: Nu reagerer regionen

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

Til forsiden

Til forsiden