Aalborg Håndbold fik tæv på udebane

Det aalborgensiske håndboldhold kalder selv deres indsats mandag aften for idéforladt og uden selvtillid.

Aalborg Håndbold tabte med tre mål til Skanderborg mandag aften. Stillingen blev 25-22.

Håndboldholdet skriver på deres hjemmeside, at de kom godt fra start, men i de mellemliggende 40 minutter spillede de idéforladt og uden selvtillid.

Aalborgenserne fulgte med Skanderborgenserne til 6-6. Men Skanderborg var altså lettere til bens, og dermed scorede Aalborg Håndbold kun to mål i første halvlegs sidste kvarter, og måtte gå til pause mens stillingen var 13-8. I begyndelsen af anden halvleg kommer holdet helt bagud med otte mål.

Men til sidst i anden halvleg kom Aalborg Håndbold atter til kræfter, og halede sig ind på Skanderborg. To minutter inden kampen blev fløjtet af, var stillingen 23-22. Men hjemmeholdet scorede to mål og sikrede sig en føring på tre mål.

Mandagens kamp var sæsonens anden kamp i Boxer Herreligaen.