Aalborg håndbold forlænger med profil

Foto: TV2/Nord

Aalborg Haandbold har skrevet en to-årig kontrakt med Kristian Kjelling.

Fans af AaB Håndbold, Aalborg Håndbold fra næste sæson, har god grund til at glæde sig. Klubben har nemlig forlænget kontrakten med den 30-årige norske profil Kristian Kjelling, så han kontrakt løber frem til sommeren 2013.

- Fremtiden tegner lys for Aalborg Håndbold, og det vil jeg gerne være en del af i de kommende to sæsoner, siger Kristian Kjelling. Det har ikke været sjovt at sidde så meget uden for i denne sæson, så jeg er ekstra motiveret for at bidrage med alt, hvad jeg kan. Samtidig trives jeg og hele familien rigtigt godt i Aalborg, siger Kristian Kjelling.

- Kjelling betyder meget for vort hold - både på og uden for banen, og jeg ser det også som et stort cadeau til Aalborg Håndbold, at han har valgt at forlænge aftalen med endnu et år. Jeg er ret overbevist om, at vi med Kjelling 100 procent fit for fight spiller med om medaljer i næste sæson, siger direktør Jan Larsen.

Kristian Kjelling, der i løbet af de seneste 10 sæsoner har spillet 145 A-landskampe for Norge og scoret 561 mål, kom til AaB Håndbold efter otte sæsoner i de to spanske topklubber Ademar Leon og Portland San Antonio.

Forsiden lige nu