Aalborg Håndbold overvandt ubesejrede KIF-stjerner

KIF Kolding København tabte for første gang i sæsonen i ligaen, da veloplagte Aalborg vandt sikkert hjemme.

KIF Kolding København er ikke længere ubesejret i Boxer Herre Ligaen i denne sæson.

I tirsdagens topkamp på hjemmebane vandt Aalborg Håndbold slaget mellem de to danske Champions League-repræsentanter med cifrene 30-26.

Det var første gang i 15 kampe i den hjemlige liga, at KIF tabte, og det profilspækkede hold fører fortsat suverænt med seks point ned til netop Aalborg og Skjern.

Foran det nordjyske publikum kom Aalborg bedst fra start. Håvard Tvedten blev noteret for tre scoringer i de første minutter, og da Søren Westphal tog godt fra i målet, kunne Aalborg notere sig en 7-3-føring efter 10 minutter.

Udeholdets Bo Spellerberg og Kim Andersson scorede flittigt og var ved at skabe kontakt for KIF flere gange, men Aalborg var bedst i de første 30 minutter og kunne fortjent gå til pausen foran 17-14 efter en målrig halvleg.

Aalborg kom også bedst ud efter pausen, og Martin Larsen fortsatte sin træfsikkerhed og sørgede for seksmålsføring ved 21-15.

Den 22-årige bagspiller scorede i alt 10 gange og medvirkede til, at hjemmeholdet tog den komfortable føring med ind til slutfasen.

For KIF blev Spellerberg også noteret for 10 mål, men end ikke han kunne skabe spænding om udfaldet i anden halvleg.

Først til sidst fik KIF reduceret afstanden til fire mål.