Foto: TV2/NORD (Arkiv)

Aalborg Håndbold: På papiret en fin gruppe

Bjerringbro-Silkeborg, HC Midtjylland og GOG bliver Aalborg Håndbolds modstandere i slutspillet. En gruppe man er glad for i Aalborg.

Med en sejr over Odder Håndbold og en historisk høj pointhøst på 38 er Aalborg Håndbold klar til slutspillet. Her står det nu klart, hvem nordjyderne skal kæmpe med om en plads i semifinalerne.

Den spændende pulje tæller Bjerringbro-Silkeborg, HC Midtjylland og GOG.

- På papiret er det en fin gruppe for os. Der ligger selvfølgelig noget pres på os, da vi tager to point med over, men vi er udmærket klar over, at det forspring kan være sat over styr efter den første kamp, siger cheftræner Jesper Jensen.

Aalborg Håndbold har på den her side af jul haft svært ved at få spillet op på det niveau, som holdet evnede inden julepausen, og det er da også et ramt nordjysk hold, der går ind til de afgørende kampe.

- Vi er ikke der, hvor vi var inden jul. Vi har brug for sejre og for at få en god følelse tilbage. Vi har været ramt af skader, og det har ramt vores spil, men vi er ikke i panik, siger Jesper Jensen.

Det er da også en optimistisk cheftræner, der går ind til de vigtigste og sjoveste kampe i sæsonen.

- Når man kommer ind som etter i gruppen, så skal man også gå efter at blive nummer et. Jeg tror, at det vil kræve fire sejre, og dem tror jeg også, at vi får, slutter Jesper Jensen.

Kampprogrammet er endnu ikke offentliggjort, men det forventes det at blive i løbet af de kommende dage.