Aalborg Håndbold slog AGK

Det var ifølge målmand Kasper Hvidt angrebets skyld, at AGK's håndboldherrer tabte 24-25 til Aalborg Håndbold.

Forsvaret stod ganske godt, men angrebsspillet svigtede for meget.
Derfor tabte AG Københavns håndboldherrer for første gang i denne sæsons Herre Håndbold Liga, da gæsterne fra Aalborg Håndbold sejrede med 25-24. Det mener AGK-keeper Kasper Hvidt.

- Der var især mangel på kontramål fra vores side. Forsvaret kan vi ikke klandre, for Aalborg scorede 25 mål, siger den tidligere landsholdsspiller til TV2 Sporten.

Sejren var ganske overraskende, for de ambitiøse nordjyder har haft en elendig sæson, der for lidt over en måned siden var skyld i, at træner Jakob Vestergaard mistede sit job og blev erstattet af Robert Hedin.

- Aalborg har et rigtig godt hold, men tabellen afspejler det ikke. De spillede godt, fik tempoet ud af kampen og scorede selv en del på kontra, siger Kasper Hvidt.

Gæsternes Henrik Møllgaard er naturligvis storfornøjet med, at han og holdkammeraterne er det kun andet danske hold, der nogensinde slår AGK's mesterhold.
- Det er fantastisk, at vi endelig ligner det tophold, vi føler, vi er. Der er ikke mange, der kan komme til AGK og vinde, lyder det fra Henrik Møllgaard.

Nederlaget kostede dog ikke AGK mere end, at de fortsat topper rækken et enkelt point foran KIF Kolding.
/ritzau/