Aalborg Håndbold smider pokalsejr et sekund før tid

Nordjyllands bedste håndboldhold måtte i aftes se sig besejret i pokalturneringens kvartfinale efter tæt kamp mod Team Tvis Holstebro.

1.813 tilskuere i Gråkjær Arena fik fuld valuta for billetpengene, da Aalborg i aftes tog imod Team Tvis Holstebro i pokalturneringen, der også kaldes Santander Cup.

Længe var nordjyderne i front, og i første halvleg kom Aalborg foran med 13-8. Alligevel kunne de røde ikke fastholde grebet om kampen, og Team Tvis Holstebro åd sig langsomt og sikkert ind på de febrilske udebanespillere.

Træner Jesper Jensen må have talt med store bogstaver i halvlegen, for Aalborg var som fyr og flamme efter pausen og fik hurtigt lavet et syv points forspring og stod dermed med begge ben i Final4.

Men så tog fanden ved Tvis' Peter Balling, som trak sine holdfæller med op på den store klinge, så midtjyderne med få sekunder igen af kampen kun var bagud med et mål. Balling blev kampens klare topscorer med 14 mål.

Aalborg Håndbold var foran med 29-28, da Tvis tog timeout, og kort efter spadserede Balling let igennem Aalborg-forsvaret og udlignede.

Dermed skulle holdene ud i to gange fem minutters omkamp, som endte uafgjort 33-33. Herefter fulgte endnu en omkamp, hvor hjemmeholdet var stærkest og vandt 39-36.

Målscorere for Team Tvis Holstebro: Peter Balling 14, Jonas Larholm 8 (2), Magnus Bramming 5 (1), Lars Mousing 4, Jac Karlsson 4, Patrick Wiesmach 3 og Søren Tau 1.

Målscorere for Aalborg Håndbold: Sander Sagosen 10, Buster Juul 9 (5), René Antonsen 4, Mikkel Ibsen 4, Simon Hald 3, Emil Berggren 3, Martin Larsen 2 og Christian Jensen 1. Udvisninger: Team Tvis Holstebro: 2 x 2 min. Aalborg Håndbold: 4 x 2 min. Dommere: Martin Gjeding og Mads Hansen. Tilskuere: 1.813