LIGE NU:

Aalborg HK?s glade amatører tabte kampen om midten

Gæsterne fra Odder var en tand for skarpe for Aalborg HK i lørdagens kamp. Håndboldamatørerne klarer sig ellers overraskende godt som oprykkere.

Det var kampen om midten af 1.division, der lørdag var på spil i håndboldhallen på Øster Allé.
Aalborg HK der for andet år i træk er rykket op tog i mod Odder.

Det er imponerende, at det overhovedet kan lade sig gøre at spille på så højt et niveau, når man tager økonomien i klubben i betragtning. Mens mange af de andre klubber i håndboldens næstbedste række leger med sponsorbudgetter på flere millioner, så spiller alle spillerne i Aalborg HK gratis:

- Vi har et fantastisk sammenhold hernede. Folk er glade for at komme her. Når først man er HK?er, når først man er kommet ind i folden, så kommer man ikke ud igen, siger formand Nicki Larsen.

Lidt forbedringer er det dog blevet til i den nye sæson. Spillerne har selv været med til at samle penge ind:

- Vi står selv i cafeteriet og vi er ude og servere burgere for fulde folk på Nibe-festivallen, så i den her sæson slipper vi nok for at betale for harpiks, fortæller en af stamspillerne, målmand Per Toft.

Også topscorer Claus Christensen er glad for klubbens amatørstatus:

- He he, nu får vi lov at køre gratis i bus. Nej vi spiller jo bare for at have det sjovt. Vi vil altid vinde selvfølgelig, men det at der ikke er penge indblandet, gør at vi nogen gange reagerer mere afslappet når det brænder på.

Det brændte også på i dagens opgør, men her hjalp det ikke at være glade amatører. Odder tog hjem med en knusende sikker 40-30 sejr. Aalborg HK røg dermed fra 6. pladsen ned på 8. pladsen.