LIGE NU:

Aalborg Kommune sender kriseteam af psykologer ud på skole

Aalborg Kommune har sendt en række psykologer ud på Gl. Lindholm Skole, efter en person tidligere tirsdag ringede og truede med at dræbe flere elever.

Aalborg Kommune skriver i en pressemeddelelse, at et kriseteam af psykologer fra forvaltningen er blevet sendt ud til skolen for at tale med skolens ledelse om, hvordan der skal tages omsorg over for personale og elever.

Gl. Lindholm Skole har samtidig aktiveret skolens beredskabsplan for håndtering af trusler om voldshandlinger, som alle kommunens folkeskoler har udarbejdet. Skolens personale tager i øjeblikket hånd om eleverne, mens skolen orienterer forældrene om hændelsen.

Nordjyllands Politi er ikke længere massivt til stede på Gl. Lindholm Skole, men man efterforsker lige nu sagen, hvor en person ringede til Gl. Lindholm Skole og truede med at dræbe flere elever. Man har ifølge Henrik Skals, vicepolitiinspektør hos Nordjyllands Politi, flere gode spor at gå efter i efterforskningen.

Nordjyllands Politi oplyser, at ingen er kommet til skade ved episoden. Ingen er anholdt i sagen, men politiet efterforsker på højtryk, oplyser politiet.

- Det er godt, at politiet er massivt til stede på skolen og sørger for sikkerheden for vores elever og personale, siger direktør i Skoleforvaltningen i Aalborg Kommune Martin Østergaard Christensen og understreger:

- Skolens ledelse har handlet resolut i forhold til den trussel, der er indtelefoneret mod skolen. I øjeblikket har vi travlt med at tage hånd om alle på skolen og orientere forældrene.

Vi følger selvfølgelig sagen tæt i løbet af dagen her på vores hjemmeside.