Aalborg Kommune vil have erstatning

[size=3]Efter ombygningen af Nordkraft står Aalborg Kommune tilbage med en langt større regning end forventet. Derfor vil kommunen nu indlede en retssag imod det arkitektfirma, der stod for den tekniske rådgivning i projektet. [/size]

I forbindelse med ombygningen af Nordkraft indgik Aalborg Kommune en aftale om teknisk rådgivning med Cubo arkitekterne fra Aarhus.

I byggeprocessen viste det sig, at omkostningerne til uforudsete udgifter endte med at være langt højere, end Aalborg Kommune havde regnet med ud fra kontraktens forudsætninger.
Det viste også, at der var en række lydproblemer, som kommunen efterfølgende også skulle bruge økonomiske ressourcer på at udbedre.

Derfor vil kommunen nu anlægge sag mod Cubo arkitekterne med henblik på at få erstatning for de merudgifter, som Aalborg Kommune har haft på grund af rådgivningen, som kommunen betegner som værende fejlagtig.

Konkret indleder Aalborg Kommune en granskning af Nordkraft-projektet for at fastlægge omfanget af, hvad Cubo Arkitekterne kan stilles til ansvar for. Aalborg Kommune går efter at få erstatning for merudgifterne.

Forsiden lige nu