LIGE NU:

Aalborg Lufthavn: Vi er forberedte på Boldsen

Tirsdag klokken 15:35 lander den nybagte danske EM-guldvinder Joachim Boldsen i Aalborg Lufthavn. Her er man forberedt på at der vil dukker masser af mennesker op for at hylde håndboldspilleren

Da EM-vinderne mandag landede i Københavns Lufthavn sprøjtede lufthavnens medarbejdere skum på flyet, da det ankom fra Norge. Så vidt kommer det ikke tirsdag i lufthavnen i Aalborg, men også her er de parate med en velkomst til spilleren.

- Vi er forberedte på, at der kan komme alt mellem 25 og et par hundrede mennesker for at hylde Boldsen og de andre spillere hos AaB, fortæller direktør i Aalborg Lufthavn William Bluhme og fortsætter:

- Men vi har egentligt ikke arrangeret så meget. Det lader vi AaB om, som vil bruge hele vores 1. sal i lufthavnen til at holde taler og hylde spillerne, siger direktøren.

Flere tusinde mennesker mødte frem i Kastrup mandag og mange hundrede mennesker hilste også på, da blandt andet Ulrik Wilbek, Michael Knudsen og Jesper Jensen landede sent mandag aften i Billund Lufthavn. Hvor mange der møder op i Aalborg er uvist. AaB Håndbold lokker dog med gratis billetter til næste hjemmekamp, hvis man altså kommer klokken 15.35.