Hotel Hvide Hus kan blive Aalborgs første femstjernede hotel. Foto: Aalborg Kommune

Aalborg mangler et femstjernet hotel

Borgmester Henning G. Jensen (Soc.dem), håber at Aalborg snart får et femstjernet hotel. Han tror dog ikke på et nybyggeri men på en opgradering af et af de eksisterende hoteller.  

- Jeg vil hellere have, at et af vores eksisterende hoteller bliver femstjernet, for vi er ved at have mange internationale virksomheder, der efterspørger femstjernede hoteller, og det har vi ikke, siger Henning G. Jensen til Nordjyske.

Et flertal i Aalborgs magistrat sagde mandag god for en udvidelse af Hotel Hvide Hus, der bl.a. giver mulighed for en ny værelsesfløj med 80-100 værelser.

Forslaget har vakt vrede blandt naboerne i området omkring hotellet, men i magistraten var det kun SF, der stemte imod forslaget. Netop Hotel Hvide Hus mener borgmesteren ville være et oplagt emne til at blive et femstjernet hotel.

- Hvide Hus ligger jo fantastisk derude i nærheden af kongrescentret og med luft omkring sig. Det er jo også bygget som hotel i sin tid, det er ikke bygget ved knopskydninger, siger borgmesteren til avisen.

Hos Hotel Hvide Hus, der er en del af Helnan International Hotels, er koncernchef Enan Galaly lun på ideen om at gøre Hotel Hvide Hus til et femstjernet hotel.

- Hvis vi får lov til den udvidelse, så vil vi bestræbe os på, at gøre hotellet femstjernet, siger Enan Galaly til Nordjyske.