Aalborg Metal Festival 2007

For 6. år i træk præsenterer foreningen Nordic Rock Booking, Danmarks kult metalfestival nummer 1. Det foregår fredag og lørdag i Studenterhuset i Aalborg.

<b>Kanonprogram</b>
Aalborg Metal Festival byder i år på et program, der kan slå benene væk under enhver metalfan.

<b>Nye og gamle bands</b>
Festivalen byder på alt fra sprit nye bands, til dem af den helt gamle skole. Musik fra det dybeste onde mørke, til festlige heavy metal soli. Fra Grind til Thrash til dommedags tunge grooves. Vi har blandt andet hentet svenske Soilwork og Dismember, tyske Kreator og Caliban og norske Sirenia til festen.

<b>Metal marked med piercing</b>
Som altid har vi fredag og lørdag vores Metal Marked. Der vil du finde alt lige fra nittearmbånd, onde onde dørmåtter, t-shirts, til DVD'er CD'er og LPér. Som noget nyt i år kan vi til Metal Markedet præsenterer piercing og undertøj af den mere pikante slags.

<b>Jägergrotten med karaoke</b>
I år er der flere bands på programmet i den store sal, for at gøre plads til en række events på den lille scene -Jägergrotten. Det bliver et sted hvor man kan slappe lidt af, blandt andet med en is kold Jägermeister og feste med en gang fantastisk Metal Karaoke.

<b>Spred ordet</b>
Aalborg Metal Festival har det hele og vi kan slet ikke vente med at åbne dørene op. Spred ordet og vi ses i Aalborg den 2. og 3. november.

<b>Aalborg Metal Festival lineup 2007</b>

Fredag: Soilwork - Dismember - Broadmoore - Ferocity - Sonic Syndicate - Nightrage - Caliban

Lørdag: Kreator - Dream Evil -Avarice - Spectral Mortuary - Thorium - Dawn of Demise - Severe Torture - Dew Scented - Sirenia - Belphegor