LIGE NU:

Aalborg passer på konfirmander

Aalborg City passer ekstra godt på årets konfirmander. Ekstra vagter er sat ind for at passe på børnene, når de skal fejre blå mandag.

Blå mandag i Aalborg City
Selv om Aalborg heldigvis har været forskånet for større problemer, når konfirmander i tusindvis holder Blå Mandag i Nordjyllands metropol, så har Aalborg City alligevel valgt at sætte ekstra vagter ind i gaderne, således at forældrene roligt kan sende deres børn til byen.

- I Aalborg City har vi indgået en særaftale med G4 Group om, at firmaet sætter ekstra personale på alle mandage i april og maj. For os er det vigtigt, at alle føler sig trygge ved at komme til Aalborg, understreger direktør i Aalborg City, Flemming Thingbak.

Telefonnumre til en voksen
I den forbindelse er der etableret to telefonnumre, som konfirmanderne kan ringe på, hvis de føler behov for at snakke med en voksen: 4052 1377 og 2035 1704.

Aalborg lokker
Aalborg er den helt store magnet, når konfirmanderne skal på den store morskabs- og shoppingtur. Sådan har det været i generationer.

Karolinelund er åben
Karolinelund, der indleder sæsonen den 26. april, holder ekstraordinært åbent alle mandage for konfirmanderne, hvor der endda er fri entré, og i samarbejde med Sparekassen Himmerland tilbyder Aalborg City, at alle konfirmander kan køre gratis med særtog fra centrum til Karolinelund.

- Vi ser heldigvis, at rigtigt mange forældre vælger at tage med deres børn til Blå Mandag i Aalborg. Det er vi glade for, og vi håber, at forældrene vil benytte lejligheden til at kigge indenfor i de mange specialbutikker eller besøge vore restauranter, caféer eller bryghuset, mens børnene hygger sig i trygge rammer i byens gader.

Folder til nordjyske konfirmander
Aalborg City har forud for forårets konfirmationer sendt en folder ud til 6000 konfirmander i hele Nordjylland. I folderen kan børnene og deres forældre læse om, hvad Aalborg har at byde på, åbningstider i forretninger og attraktioner, bykort og meget meget mere.

Tog

play Udspil: Slut med direkte tog mellem Frederikshavn og København

40_percent

play Baggårds-underholdning skaber fællesskab

vantage hanstholm havn

Ny fast forbindelse fra Færøerne putter Hanstholm på landkortet: - Det er en ny epoke

den russiske spion webdok teaser

Grøn forskning for milliarder kan være stjålet: Her er historien om den russiske spion i Aalborg

Tog

play Udspil: Slut med direkte tog mellem Frederikshavn og København

40_percent

play Baggårds-underholdning skaber fællesskab

vantage hanstholm havn

Ny fast forbindelse fra Færøerne putter Hanstholm på landkortet: - Det er en ny epoke

Til forsiden

Til forsiden