Aalborg Pirates smed sikker føring

Aalborg Pirates var i gang med at give Odense Bulldogs en afklapsning, men så gik det alligevel galt.

Tirsdagens opgør mellem Odense Bulldogs og Aalborg Pirates i Metal Ligaen var uforudsigeligt lige til det sidste.

Duellen i Aalborg endte med en sejr til Odense på 6-5 efter ekstra tid og straffeslag, men gæsterne var igennem lidt af en rutsjetur, før sejren var hjemme.

Fynboerne kom bagud med 0-3 inden for det første kvarter, og Odense-holdet styrede på det tidspunkt mod en regulær afklapsning. Men så skete der pludseligt noget med gæsterne.

Med tilsammen fem scoringer i træk fik Mike Daugulis og Rasmus Bjerrum vendt stillingen rundt, så Odense-holdet efter få sekunders spil af tredje periode pludselig var i front med 5-3. Nu var det Aalborgs hjemmehold, der lignede en overraskende taber.

Kampen tog atter en drejning med fem minutter tilbage, da værternes Mathias Christensen fik reduceret til 4-5. Bare 40 sekunder senere udlignede Alexander Jensen for ålborgenserne.

5-5 holdt tredje periode ud, og da ingen af holdene fik scoret i fem minutters overtid, så skulle affæren afgøres på straffeslag, hvor Dale Mitchell til sidst sikrede odenseanerne sejren.

Metal Ligaens tophold fra Herning Blue Fox vandt med 11-7 over Rødovre Mighty Bulls, mens Frederikshavn slog Sønderjyske 3-1.

Herning topper ligaen med 66 point, Odense følger efter med 64 point, mens Frederikshavn og Sønderjyske deler tredjepladsen med 61 point.