Foto: TV2/Nord

Aalborg skytter favoritter til DM

Aalborg Bueskyttelaug er i denne weekend vært for DM i bueskydning for unge på til 21 år. I lørdagens kvalifikationsskydning lagde Aalborg skytterne sig front i den olympiske buetype, og vandt desuden tre medaljer i mix-klasserne.

På to baner blev der lørdag kæmpet i stærk sidevind i kvalifikationsskydningen til årets DM for skytter op til 21 år.

Skytterne fra Aalborg var særdeles godt skydende. Nikolaj Wulff, der er U21 skytte, vandt i sidste weekend DM sølv for seniorskytter. Han vandt kvalifikationsskydningen lørdag og er favorit til guldet søndag. 

I U15 for damer vandt Mathilde Tønder og for herrer vandt Aske Halsskov. I samme klasse blev Nicolai Carlé nr. 3. De tre danner sammen Aalborgs førstehold i holdturneringen, og er seedet som det bedste hold.

Aske Halskov og Mathilde Tønder vandt DM guld for mixhold, mens Nicolai Carlé og Ann Loklindt Christensen vandt bronze. De to hold mødtes i semifinalen, men i de to medaljekampe havde aalborgholdene de to højeste scorer.

I klassen for U13 blev Teitur Dalsgaard og Lilli Fuglsang begge nr. 2 i dagens kvalifikationsskydning, men de vandt sølv, slået i finalen med kun ét point, i mix-konkurrencen.

Der er derfor lagt op til en spændende finaledag i Aalborg Bueskyttelaug søndag.