LIGE NU:

Aalborg Svømmeklub forlænger med elitetrænere

Der skal flere medaljer på trofævæggen, så ledelsen strammer badehætten og ansætter trænere de næste to år.

Aalborg Svømmeklub har været inde i en sand successtime de sidste år med svømmere på absolut top-niveau. Den succes skal fortsætte, mener klubledelsen og forlænger aftalen med tre af klubbens top-trænere.

Det drejer sig om Johan Seistrup, Erik Pallesen og Johan Lisberg, der alle får forlænget deres kontrakt frem til sommeren 2017.

Og den aftale gør svømmeleder Dennis Kjær glad.

- De har alle tre bevist, at de besidder store trænerfaglige kompetencer og sammen med resten af vores trænerhold har bidraget til de resultater, vi har skabt de seneste år, siger han.

Forlængelsen sigter først og fremmest mod - med et år til OL i Rio - at sikre en høj grad af kontinuitet og stabilitet for klubbens dygtigste svømmere. Og dernæst at lave et godt udgangspunkt for videreudvikling af Aalborg Svømmeklub, så klubben også i fremtiden kan gøre sig forhåbninger om at levere svømmere, der kan konkurrere på internationalt plan.

Og den udfordring er svømmetræner Johan Seistrup - assisterende træner for klubbens førstehold - naturligvis glad for.

- Jeg er ovenud tilfreds med, at jeg kan være med til at sikre fortsat højt niveau for førsteholds- og elitesvømmere de næste to år. Jeg kan se et fortsat udviklingspotentiale i klubben, svømmerne og ikke mindst for mit eget vedkommende. At være i en klub med et dygtigt og engageret trænerteam, og som hele tiden sætter overliggeren højere for hver dag, har bestemt været et stort issue for min forlængelse, siger han.

Det er cheftræner Leifi (Eyleifur Johannesson), der står i spidsen for klubbens elitesvømmere som Mie Ø. Nielsen og Viktor Bromer, der tog guld ved EM i august.