Aalborg Teater populær hos reumertjury

Aalborg Teater er nomineret til seks priser ved den årlige Reumert uddeling.

Forestillingen Indenfor Murene er blandt de tre forestillinger som er nomineret til Reumert Prisen 2014 for årets bedste forestilling. De øvrige nominerede i kategorien er Varmestuen på Husets Teater og Metamorfoser på Det Kongelige Teater. Indenfor Murene er nomineret til priser i tre foreskellige kategorier. Dermed er forestillingen sammen med Varmestuen den mest nominerede forestilling.

Marianne Høgsbro er nomineret til Årets Kvindelige hovedrolle for sin præstation i Indenfor Murene. Hun har tidligere modtaget nominering til prisen, men aldrig tidligere vundet en Reumert.

Aalborg Teater er nomineret i seks kategorier. Det overgås kun af Det Kongelige Teater, som løber med 11 nomineringer.

Årets Reumert uddeles for 16. gang. Prisfesten finder sted søndag d. 22. juni på Gamle Scene på Det Kongelige Teater. Her skal der uddeles priser i 16 forskellige kategorier samt ti talentpriser.

Vendsyssels Egnsteaters Hans Holtegaard er nomineret til Årets mandlige hovedrolle i Parasitterne.

Hos mændene er Andreas Jebro i kategorien Årets mandlige bihovedrolle den eneste som har været nomineret før, men han har ikke modtaget prisen før. I år er han nomineret for farcen Den spanske flue på Aalborg Teater, mens Carsten Svendsen er nomineret for Cabaret på Aalborg Teater og Tom Jensen er nomineret for Den stundesløse på Folketeatret.