LIGE NU:

ABK Basket i pokalsemifinalen

ABK Basket spillede sig onsdag videre til pokalsemifinalen, da holdet hjemme slog 1. divisions tophold fra Stevnsgade. Fra starten af kampen dominerede hjemmeholdet, og holdte hele kampen igennem et forspring, som Stevnsgade aldrig formåede at hente. ABK

Aalborg har aldrig haft et hold i en pokalsemifinale i basketball, og det var derfor en stolt træner, Carsten Hermansen, der kunne evaluere kampen:

- Vi spiller i dag en utrolig flot kamp, og vi har virkelig fundet formlen til at vinde de vigtige kampe. Vi tillader i dag aldrig Stevnsgade at komme til fadet, og det er altså 1. divisions nummer 1 vi vinder stort over i dag.

ABK Basket står nu overfor en pokalsemifinale, hvor der skal spilles både hjemme og ude, og med stor sandsynlighed mod et hold i landets bedste række.

- Det bliver selvfølgelig utrolig svært at nå en finale, og uanset hvilket hold vi trækker, vil modstanderen være klar favorit. Men vi har absolut intet at tabe, og derfor vil vi gå ind til kampen med alt vi har, siger Carsten Hermansen.