01:52

Bjarne Brath forstår ikke, at Lars Steffensen er overrasket over at skulle stoppe som direktør i Aalborg DH. Det var nemlig aftalt på forhånd. Foto: Jesper Lange

1 af 2

ADH-ejer: Direktørstop var aftalt

Klubejer i Aalborg DH, Bjarne Brath, forstår ikke, at den nu tidligere direktør, Lars Steffensen, er overrasket over at blive sat fra bestillingen som direktør.

Onsdag medddelte Aalborg DH's ejer, Bjarne Brath, at det indtil videre er ham, der sidder i direktørsædet i Aalborg DH. Dermed stopper den tidligere direktør Lars Steffensen. Og det kom bag på Lars Steffensen, som i går fra sin sommerferie i Tyrkiet kunne fortælle, at han var overrasket over at kunne læse i avisen, at han ikke længere skulle være direktør.

- Jeg har arbejdet nat og dag i langt over et år på at rydde op i fortidens mange fejlbeslutninger og på at genskabe klubben. Jeg er ærgerlig over ikke at få lov at vise, hvilket grundlag hele holdet i Aalborg DH har skabt sammen, og hvad vi som team kunne udrette, sagde Lars Steffensen til TV2/NORD.

Men det forstår Bjarne Brath intet af. Det var nemlig på forhånd aftalt, at den tidligere direktør skulle stoppe i klubben

- Jeg er skuffet over Lars, og jeg forstår ikke kritikken. I forbindelse med rekonstruktionen aftalte vi, at Lars ikke længere skulle være direktør efter 30. juni, fordi der ikke var økonomi til det, siger Bjarne Brath, som nu selv sidder som direktør.

Det fortsætter han med, indtil den nye ejerkreds omkring klubben er helt på plads.