Foto: Ib William Christensen

Ændring i AaB's salgsstruktur og ledergruppe

Preben Hansen fratræder jobbet som salgschef i AaB A/S, hvor Lars Glinvad er ansat som ny salgschef pr. 13. oktober 2014.

AaB har ønsket at omstrukturere salgsorganisationen, hvorfor Preben Hansen var tilbudt en ny rolle som key account manager, men Preben Hansen har valgt at søge nye udfordringer:

- Jeg har været glad for min tid i AaB og overvejede også tilbuddet om et nyt job. Min beslutning er imidlertid, at jeg skal prøve noget andet, og derfor har jeg valgt at takke nej, siger Preben Hansen.

AaB's administrerende direktør Stephan Schors udtaler:

- Vi vil gerne takke Preben Hansen for hans indsats i AaB. Vi har ønsket at styrke salgsorganisationen og er ærgerlige over, at han ikke ønsker at fortsætte.

- Til gengæld glæder vi os over, at det er lykkedes at tiltrække Lars Glinvad som ny salgschef. Lars har en stærk salgsprofil, som vi vurderer kan udvikle og tiltrække nye sponsorer til AaB, siger Stephan Schors.

47-årige Lars Glinvad har i en årrække været tilknyttet Konica Minolta A/S, hvor han senest har fungeret som salgschef.

- Jeg ser frem til at starte i AaB, som er Nordjyllands bedste brand. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med mine nye kollegaer, og målet er naturligvis sammen at styrke relationen og tiltrække nye samarbejdspartnere, siger Lars Glinvad.

Lars Glinvad udgør fremover ledergruppen i AaB sammen med administrerende direktør Stephan Schors, sportsdirektør Allan Gaarde og presse- og kommunikationschef Brian Andersen.

AaB's direktion udgøres fortsat af Stephan Schors og Allan Gaarde.