Sidste kamp for Mike Grey. Foto: Nicolai Styrishave

Afskedskamp for Grey

En nordjysk legende takkede lørdag af. Mike Grey nåede som spiller at spiller over 800 kampe i den bedste danske ishockeyliga, og lørdag havde han samlet tre hold af tidligere holdkammerater til en opvisningstunering. Dermed blev der sat endegyldigt punktum i nummer 23's aktive karriere.

Lørdag blev der spillet showkamp i Frederikshavn til ære for legenderne Mike Grey og Tomi Jokinen. Mike Grey havde samlet en række af de gamle spillere til et sidste stævne og en slags miniturnering. Team Mike, Team Tomi og Team White Hawks skulle dyste om æren.

- Lige nu glæder jeg mig. Vi har samlet holdet fra år 2000, så det bliver rigtig hyggeligt for os alle sammen og for tilskuerne i dag, sagde Mike Grey.

Selvom Mike Grey lagde skøjterne på hylden ved udgangen af sidste sæson, var vinderinstinktet ikke pakket ret langt væk. Han lagde aldrig skjul på, at han gik efter sejren med sit gamle hold. Det blev dog ikke til nogen sejr. Team Tomi vandt turneringen, og dermed kunne Mike Grey se tilbage på den sidste dag som spiller i White Hawks - dog ikke som vinder.

- 1, 2 og 3 blev White Hawks. Men pyt med det. Nu skal vi bare hygge os, sagde Mike Grey til TV2/Nord efter turneringen.

Se mere i sporten søndag, hvor vi bringer en længere reportage fra Mike Greys sidste optræden på den frederikshavnske is.