Kig nøje på dette skilt. Det viser nemlig tydeligt, hvornår personbiler ikke må passere Aggersundbroen i den kommende weekend. Foto: Ivan Johan Hansen

Aggersundbroen spærres i denne weekend (opdateret)

Hvis du skal krydse Aggersundbroen i weekenden, så vær opmærksom på, at broen er lukket fra klokken 21 til 10.

Aggersundbroen skal forstærkes. Derfor spærres den for trafik henover weekenden.

Lørdag skal man enten vente eller køre en lang omvej fra klokken 21 til 1 og igen fra 6 til 10, og om søndagen gælder det hele natten - fra klokken 21 til 10.

Hvis man kører i større køretøjer, såsom lastbiler, er restriktionerne endnu kraftigere. Så skal du nemlig vente med at passere broen indtil mandag klokken 5 om morgenen.

Spærringen af broen sker på et uheldigt tidspunkt, da der samtidig er Dyrskue i Aars, og flere landmænd derfor har behov for broen for at komme hurtigt til Vesthimmerland. Vejdirektoratet beklager, at det ligger samtidig.

- Det er yderst beklageligt, at vi lukker broen, mens der er dyrskue, men vi har ikke været opmærksomme på det, siger Kirsten Riis, der er projektleder hos Vejdirektoratet og fortsætter:

- Men det har ikke været muligt at rykke det, da vi først fik en klage om tidspunktet i tirsdags. Vi sendte en pressemeddelse ud i efteråret om, at broen ville blive lukket i flere weekender, siger Kirsten Riis.