LIGE NU:

Agro Nordjylland får nyt navn - og logo

Agro Nordjylland er en saga blot - landboforeningen i Nordjylland hedder fra i dag af Agri Nord.

Da Hobro-Aalborg Landboforening i april fusionerede med Vesthimmerlands Landboforening tog den nye landboforening det intermistiske navn Agro Nordjylland.
Efter en intern konkurrence er det nu blevet besluttet, at det officielle navn skal være Agri Nord.

- Vi har valgt navnet Agri Nord fordi det kort og enkelt beskriver, at vi er en forening for landmænd i den nordlige del af Europa, Danmark og Jylland, siger formanden for Agri Nord (og det fohenværende Agro Nordjylland, red.), Arne Buus i en pressemeddelelse.

Tv2nord.dk har i dag forsøgt at opnå personlig kontakt med både Agri Nords formand og administrerende direktør, men uden held. Til gengæld kan vi oplyse, at receptionisten har vænnet sig til det nye navn. Redaktionen blev mødt med et venligt "Agri Nord, goddag!"

Logoet er en vindmølle
Med til det nye navn kommer også et helt nyt logo, der skal vejre højt over Agri Nords afdelinger i Aalborg, Aars, Hobro og Hadsund. Logoet er forestiller en vindmølle.

- Logoets opbygning er dynamisk og opstillingen er inspireret af en vindmølle - med fremdrift og energi. Farvernes form kan ved første øjekast, næsten som en krabbeklo, gribe fat i betragteren, indtil man opdager og genkender landbrugsmotiverne i logoet, skriver Agri Nord i deres pressemeddelelse.

Agri Nords nye hjemmeside hedder i øvrigt agriworld.dk - om det skyldes globaliseringen må stå hen i det uvisse.