Der var stor jubel, da Hobro vandt over AGF. Nu er jubelen vendt til gråd. Foto: Daniel Mikkelsen

Åh nej: Hobro mister muligvis sejr over AGF

Et manglende, bureaukratisk kryds betyder formentlig, at Hobro ikke får sine tre point efter sejren over AGF fredag. Adama Tambouras spillercertifikat var ikke blevet overført fra den tidligere klub.

Der var stor jubel på banen og på sidelinjen, da Hobro fredag besejrede AGF og fik tre livsvigte point på kontoen. Men lørdag morgen blev jubel vendt til gråd.

- Vi opdagede det her til morgen og har tonet rent flag. Vi har begået en fejl, siger sportschef Jens Hammer Sørensen til tv2nord.dk.

Hobro IK benyttede i fredagens kamp mod AGF Adama Tamboura, hvis spillercertifikat ved en procedurefejl ikke var blevet overført fra den tidligere klub.

- Der er så mange steder, hvor der skal krydses af, når en spiller skifter klub. Og så har vi misset denne her, siger en ærgerlig Jens Hammer Sørensen.

Hobro IK har sendt en redegørelse til DBU?s disciplinærudvalg, der behandler sagen i øjeblikket. Hobro IK afventer DBU?s afgørelse.

- Jeg er ked af det på spillernes og trænernes vegne, siger sportschefen.

Der er naturligvis skuffelse hos de 14 spillere, der på banen sikrede sejren på 2-1 mod AGF.

- Lige nu er vi rigtig skuffede. Vi havde brug for tre point, og vi synes, at vi havde fortjent sejren efter en god fight. Men vi må op på hesten igen og hente point i de kommende kampe, siger anfører Mads Justesen og antyder dermed også, at man i klubben godt ved hvilken vej DBU's afgørelse vil gå.

AGF bliver med stor sandsynlighed tildelt en skrivebordssejr på 3-0.