Foto: TV2/NORD (Arkiv)

Åkesson: Vi kigger efter nye spillere

Der er forstærkninger på vej til Aalborg Pirates. Efter klubben har mistet NHL-stjernen Colin Greening, og landsholdsspiller Bjarke Møller er skadet, så erkender klubbens direktør, at der skal nye spillere til for at være med i kampen om DM guld.

Aalborg Pirates var stærkt kørende lørdagens kamp mod Copenhagen Hockey. Men skal den stime fortsætte ind i slutspillet, så kan det blive nødvendigt med en forstærkning af truppen.

- I bund og grund er vi stadigvæk der, hvor vi gerne vil være rent placeringsmæssigt, men fremadrettet vil vi gerne forstærke truppen, siger Aalborg Pirates' direktør, Frederik Åkesson.

Aalborg Pirates har måttet vinke farvel til NHL-stjernen Collin Greeening.

- Der er ingen, der er uerstattelige, men det bliver svært at erstatte ham, siger direktøren.

Samtidig er landsholdsspiller Bjarke Møller ude med en kraftig hjernerystelse, og de to spillere kommer Pirates til at savne, når slutspillet går i gang om knap en måned.

Hvad kommer det til at betyde for jer hold i slutspillet, at I mangler de her par profiler?

- Forhåbentlig mangler vi dem ikke, når vi går ind i slutspillet. Forhåbentlig er det lykkedes at finde økonomien til at forstærke holdet med et par udenlandske spiller, og forhåbentlig er Bjarke tilbage, siger Frederik Åkesson

I lørdagens kamp mod Copenhagen hockey viste Aalborg Pirats, at de trods alt kan klare sig uden Collin Greening og Bjarke Møller. Efter en lidt svingende indsats, kunne Aalborg Pirates alligevel trække sig tilbage som vindere med resultatet 7-4

Aalborg Pirates ligger derfor stadig nummer to i ligaen, inden holdet skal spille topkamp mod Frederishavn White Hawks på tirsdag.