Allan Gaarde: David er et fjols

David Nielsens bog om sin fodboldkarriere får nu den tidligere holdkammerat i AaB, Allan Gaarde, til at kalde ham et fjols.

<b>Knytnæveslag</b>
Bogen "Sorte Svin", der fortæller historier fra David Nielsens fodboldkarriere, beskriver blandt andet hvordan David Nielsen overfaldt Allan Gaarde og gav ham et ordentligt knytnæveslag.
Det var dengang de begge spillede i AaB.

<b>Han vil bare tjene penge</b>
Nordjyllands Politi vil afhøre spillerne om overfaldet, og det kan Allan Gaarde ikke forstå:

- Det lyder lidt vildt, synes jeg. Det er så lang tid siden, og det fylder ikke noget i mit liv længere. Den sag er uddebatteret. Det er jo kun, fordi der er et fjols, som gerne vil tjene nogle penge på at skrive nogle vilde ting, at det kom frem igen, siger Allan Gaarde til TV2 Sporten.

<b>Også upopulær i OB</b>
David Nielsen har heller ikke formået at skaffe sig en ven i Obs målmand, Arek Onyszko.
I bogen fortæller David Nielsen, at han har ønsket at skade målmanden ved at tackle ham i en grad, der vil ødelægge karrieren.
Arek Onyszko giver David Nielsen svar på tiltale:

- Jeg er ikke nogen tøsedreng, men jeg håber ikke han kommer tilbage til klubben, for så bliver det virkeligt alvorligt. Hvis han skriver sådan noget om mig, så skal han vide, at jeg er klar, siger Onyszko til bold.dk.

- Vi er store drenge, hvis han ikke kan lide mig, er det sådan. Jeg er ikke sur overhovedet, men han skal vide, at jeg er klar.

<b>Retur til OB</b>
David Nielsen har denne sæson spillet på lejebasis i norsk fodbold. Derefter er det planen han skal retur til OB.